Multumiri si ganduri de sfarsit de an

multumiri

Asociatia ,,Cutu, cutu" multumeste la sfarsit de an tuturor persoanelor care s-au implicat direct alaturi de noi in activitatile curente, celor care ne-au sustinut activitatea financiar, voluntarilor, adoptatorilor care au utilizat site-ul ca instrument, colaboratorilor, autoritatilor care au fost prezente la activitatile pentru prevenire si control organizate de asociatie ( reprezentanti ai Politiei Romane, ai ASPA, ai CGMB, ai Camerei Deputatilor, ai IGSU, ai Jandarmeriei Romane, ai Politiei locale si ai Politiei animalelor din Municipiul Bucuresti), ai veterinarilor care ne-au sprijinit sa sterilizam sau sa tratam animale de companie si pasari, mass mediei care ne-a preluat comunicatele si care ne-a invitat sa exprimam opinii de specialitate.

Multumim in mod public, de asemenea, tuturor celor care au contribuit pe parcursul anului, in general, la bunastarea si protectia animalelor din Romania.

Apreciem activitatile inovative pentru consolidarea protectiei animalelor ale ASPA si ale Primariei Generale si Consilului General Bucuresti: campaniile de adoptie desfasurate cu ocazia portilor deschise ale adaposturilor, campaniile de adoptie pe termen lung desfasurate outdoor pe autobuze, indoor si pe retelele de socializare (creandu-se prin adoptii locuri libere in adapost pentru caini pentru a nu fi eutanasiati), campania cu caini din adaposturi, pregatiti pentru terapie asistata de animale, pentru a merge in centre de varstnici, de copii si in spitale, cele 7000 de sterilizari gratuite oferite locuitorilor municipiului Bucuresti detinatori de caini si pisici (sunt un pas important pentru a nu mai avea animale abandonate pe strada), infiintarea Politiei animalelor, targurile Petfest. Mentionam si posibilitatea participarii noastre la targuri si participarea ASPA alaturi de noi la toate dezbaterile pentru stoparea abandonului si cresterea numarului de sterilizari ale cainillor cu proprietar.

Felicitam colegii nostri de la organizatiile pentru protectia animalelor pentru activitatea intensa desfasurata de-a lungul anului si pe toate persoanele care au depus eforturi mari in salvarea animalelor.

Ne propunem si in anul urmator activitati pentru prevenirea cruzimilor si pentru cresterea bunastarii animalelor. Campania noastra principala ,,Confort pe strada prin neabandonarea puilor de caine" ne dorim sa ajunga si in mediul rural.

Va dorim un an nou bun, putere de munca, sanatate, prosperitate si succes!
LA MULTI ANI!

Pres. Marcela Pisla
27.12.2018