READC versus ANSVSA, marti, 23.01.2018, ora 09.00, la Curtea Constituționala. AFACEREA RABIA-Toți proprietarii de câini/pisici au dreptul să beneficieze GRATUIT de VACCINUL ANTIRABIC pentru aceștia la cabinetele autorizate care se află în orice localitate

2e1ax_default_entry_vaccinbani

AFACEREA RABIA

Cine ne păzește de cei pe care îi plătim prin contribuții să ne păzească sănătatea?

Rabia (turbarea) este o boală infecțioasă acută transmisibilă de la animal la om, cu o evoluție dramatică, având de cele mai multe ori un sfârșit mortal.

Proprietarii de câini și pisici au obligația, conform art. 11 din Ordinul 29/2008 pentru aprobarea Normei Sanitar Veterinare, “să prezinte animalele pentru efectuarea vaccinării antirabice”.

Cu toate acestea, prin Ordinul 1/2014 al A.N.S.V.S.A., vaccinarea antirabică gratuită și obligatorie este folosită în mod abuziv ca mijloc de îmbogățire prin condiționarea acesteia de plata microcipării (la libera negociere) și înscrierii în R.E.C.S. . C.M.V. controlează acest registru și încasează taxe prin colegii veterinari care au fost prejudiciați de către conducerea bicefală A.N.S.V.S.A-C.M.V.

Toți proprietarii de câini/pisici au dreptul să beneficieze gratuit de vaccinul antirabic pentru aceștia la cabinetele autorizate care se află în fiecare teritoriu/cartier.

În cazul în care dețineți un câine și vă este refuzat vaccinul antirabic gratuit și obligatoriu, aveți posibilitatea de a înainta o reclamație către A.N.S.V.S.A. și Ministerul Sănătății, de nerespectare a Ordinului 29/2008 la ”Vaccinarea carnivorelor domestice”, a Deciziei Comisiei 94/275/CE și Ordonanței 42/2004 de aderare la legislația Sanitar Veterinară Europeană . (sau să ne împuterniciți să vă reprezentăm).

A.N.S.V.S.A. nu transmite public și mediatic lista cu medicii veterinari care au obligativitatea să facă acest serviciu GRATUIT.

În interesul a peste 7 milioane de cetățeni amintim procesul amânat pe 23.01.2018 , ora 09.00, de la Curtea Constituțională a Romaniei în București, împotriva A.N.S.V.S.A.

Invităm toate asociațiile interesate, entitățile mass-media și toți iubitorii de animale responsabili care doresc să ne susţină și să se implice în lupta democratizării celor plătiți de noi, a raptorilor din sistemul bugetar care privatizează dreptul la sănătate, garantat în constituția României.

Cei care nu ne pot susține de la fața locului, pot urmării live desfășurarea procesului accesând link-ul de mai jos:
https://www.ccr.ro/evenimente/Transmisie-n-direct-a-edinelor-publice

Întregul articol îl puteți găsi pe paginile noastre web si Facebook:
http://www.readc.ro/activitati/afacerea-rabia-cine-ne-pazeste-de-cei-pe-...

https://www.facebook.com/readc.ro/?hc_ref=ARQLigCU1uS-MTtmi0velyIJ3K7THh...