Grasu spre adoptie-ASPA

IMG-20220614-WA0001

https://www.facebook.com/374085929802444/posts/pfbid02VYhNVbW5W95fs9jstB...

Salutare, dragilor! Sunt eu, Grasu, de la centrul de adopții ASPA Bragadiru! Mai țineți minte că așa îmi spun mie oamenii, doar pentru simplul motiv că sunt ceva mai bine făcut, da? M-am obișnuit, nu mă supăr dintr-atâta lucru!
Mă bucur că am ocazia să vă scriu din nou, mai ales că, de când v-am scris prima dată, situația nu prea s-a schimbat. V-o reamintesc, pe scurt: am 8 ani, iar dorința mea cea mai mare este să fiu adoptat. Vreau să mă bucur de joacă, să alerg liber, să simt dragostea unui cămin, a unei familii. Îmi doresc să fiu mângâiat, alintat, chiar răsfățat. Știu că nu este imposibil – am văzut o grămadă de căței care au plecat acasă fericiți, alături de familii frumoase.
În cazul în care vă doriți o companie plăcută și liniștită, mă găsiți ASPA Bragadiru. Ah, și încă ceva ce mi se pare important și cred că trebuie să știți despre mine: nu-s deloc supărăcios și sunt și tare prietenos!
Acum, că v-am scris încă o dată, cu siguranță se va găsi cineva care mă va plăcea și va dori să mă ia acasă!
De data asta vei veni, da? Te aștept cu mare nerăbdare!

Grasu este microcipat, sterilizat, deparazitat și vaccinat, prin urmare poate fi adoptat printr-o singură vizită la centrul nostru.
Cod de identificare: 43848.

Pentru rezervări și adopții sunați la: 0741817858.
Adopția este GRATUITĂ! ❤️