Pichet la sediul ASPA din Calea Calarasilor

Marti, 16.07.2013, organizatiile pentru protectia animalelor si protectorii de zona, membri ai Societatii Civile, organizeaza pichetul de protest la sediul ASPA din Calea Calarasilor nr. 179 sector 3, intre orele 12-13, pentru neprelungirea mandatelor directorului general B. Treeroiu si ale directorilor de proiect R. bancescu si Claudiu Ancuta. Acestia s-au dovedit incapabili pentru posturile ocupate prin detasare de la RATB in perioada august 2012- iulie 2013 si trebuie demisi pentru:

 ABUZ CONTRA ANIMALELOR. Cainii ridicati din strada de hingheri nu mai sunt gasiti in adaposturile A.S.P.A., ei sunt ucisi cu bestialitate sau din incompetenta hingherilor sau cu intentie; inclusiv cainii blanzi, sterilizati, care au protector sunt ridicati ilegal din strada!

 ABUZ CONTRA IUBITORILOR DE ANIMALE. A.S.P.A. ridica în mod ABUZIV cainii si refuza sa ii returneze protectorilor lor fara ca acestia sa plateasca ”taxe de protectie” la hingheri sau sa ii ”adopte” (este unicul mod in care A.S.P.A. reuseste sa raporteze adoptii). Legea care prevede reteritorializarea cainilor blanzi si sterilizati este incalcata de A.S.P.A. sub conducerea actuala!

 SIFONAREA BANULUI PUBLIC. A.S.P.A. doreste ”externalizarea” serviciilor de hingheri prin atribuire (directa?!) catre firmele de ”familie”. Un buget de 3.3 milioane de Eur va pleca din buzunarul saracit al contribuabilului direct in buzunarele tot mai grase ale baietilor smecheri. În conditiile in care A.S.P.A. are o schema aprobata de 250 de locuri, de ce nu angajeaza personal propriu si doreste sa ”externalizeze” aceste servicii? Se pregateste o noua afacere frauduloasa cu activitatea de ecarisaj!

 INSTIGARE LA VIOLENTA. In lunile mai, iunie si iulie 2013 reprezentantii A.S.P.A. au facut o serie de afirmatii publice care au avut ca efect escaladarea tensiunilor si chiar a violentei intre iubitorii de animale si cei care se tem de ele. Pentru aceasta fapta penala conducerea ASPA, domnii Treeroiu Bogdan si Bancescu Razvan trebuie demisi din functie!

 INCOMPETENTA. Treeroiu Bogdan si Bancescu Razvan ocupa functii de conducere ale Autoritatii prin transfer iar nu prin concurs pentru ocuparea acestor functii. Lipsa de pregatire a acestora a dus la blocaje in activitatea Autoritatii: numarul de caini sterilizati este foarte scazut; nu exista un recensamant realist al populatiei canine din Bucuresti; nu au fost luate masurile ce se impuneau urgent pentru controlul populatiei canine din capitala; nu exista un program sustinut de adoptii a cainilor din adaposturi si nici campanii in media.

Va invitam la pichet la sediul ASPA. Va fi o demonstratie tacuta, cu pancarde, bannere si flyere, fara animale, fara portavoce si fara fluiere.

CONTACT:
Asoc. "Cutu, cutu"
pres. Marcela Pisla, tel. 0766251158, asociatia_cutu_cutu3@yahoo.com,
Antonela Pascale

16.07.2013

AtaşamentMărime
Flyer Demiterea conducerii ASPA.doc131 KB