Directionati 20% din impozitul pe profit catre Asoc. Cutu, cutu!

Directionati 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT. Gestul de a redirecționa 20% din impozitul pe profit este o garanție pentru strazi, campuri si paduri fara animale abandonate.
Implicati-va!
În România există, în continuare, zeci de mii de animale aruncate, unele prematur, inainte de a supravietui singure. Se sting pentru că nu există suficiente forte de a le prelua. Prevenirea este unica sansa. Eforturile salvatorilor nu ajung pentru atat de multe zeci de mii de animale aruncate. Eforturile noastre mereu sunt zădărnicite de noi abandonuri din gospodarii. Gospodarii trebuie responsabilizati. Gospodarii trebuie ajutati. De când vin pe lume, animalele in plus creeaza doar probleme. Ele luptă cu forță sa traiasca dar apar primejdii la tot pasul: otraviri, capturari&eutanasii, boli, accidente. Fiecare răsuflare chinuită ne incrimineaza ca civilizatie. Pentru a supraviețui animalele de companie trebuie sterilizate si ingrijite la timp. Proprietarii au nevoie de asistenta. De aceea avem nevoie de sprijinul și implicarea companiei dumneavoastră, pentru a continua asistenta pe care o oferim proprietarilor si administratiei.
Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociatia Cutu, cutu înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2020, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.

» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociatia Cutu, cutu potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.