CJ Ilfov: Caravana Responsabilitatii a ajuns in Domnesti

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=136001798744017&id=106830098...

"CARAVANA RESPONSABILITĂȚII a ajuns astăzi în Domnești

Am stat de vorbă cu zeci de oameni despre beneficiile sterilizării câinilor și pisicilor. Am constatat că și în Domnești, la fel ca în Dobroești și în Măgurele, sunt foarte mulți cei care nu știu că legea ne obligă să ne sterilizăm câinele din curte dacă el este de rasă comună. Dar un lucru ne bucură mult: nu sunt deloc puțini cei care au înțeles că problema animalelor de pe străzi pleacă de fapt de la om.

Purina Romania ne-a fost alături și de data aceasta. Am împărțit hrană uscată tuturor celor care au știut că suntem obligați prin lege să ne sterilizăm câinele. Consiliul Județean Ilfov și Purina România au încheiat un protocol de colaborare cu scopul de a încuraja adopția animalelor și de a combate fenomenul înmulțirii necontrolate. Mulțumim primarului din Domnești, Ghiță Adrian, care a mobilizat multe persoane pentru această acțiune! Viceprimarul Ștefan Costel chiar a fost cu noi în teren.

Vă reamintim, Consiliul Județean Ilfov și Primăria Capitalei, prin ASPA București și Poliția Locală București, au demarat o campanie de informare privind beneficiile sterilizării animalelor.

Împreună schimbăm în bine comunitatea în care trăim! Sterilizează, adoptă, fii responsabil! #ilfovimpreuna "

17.09.2021